Δοκιμαστική Έκδοση Αγορά

Οδοντιατρικό Λογισμικό Τώρα!

Η νέα έκδοση του Dent-O-Soft είναι έτοιμη, με πολλές και ενδιαφέρουσες δυνατότητες, όπως η εκτέλεση της εφαρμογής απο flash disk, το πλάνο θεραπείας, η διαχείριση των ραντεβού, η συνομιλία μεταξύ των οδοντιάτρων που χρησιμοποιούν την εφαρμογή και πολλές άλλες τις οποίες μπορείτε να δείτε κατεβάζοντας την πλήρη δοκιμαστική έκδοση της εφαρμογής για 60 ημέρες!

60 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων - Οδοντιατρικό πρόγραμμα Dent-O-Soft
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Εμφάνιση Καλαθιού
Το Καλάθι σας είναι άδειο.
Συχνές Ερωτήσεις Εκτύπωση E-mail
 • Ερ. Το οδοντιατρικό λογισμικό θα πρέπει να το περάσω εγώ σε usb stick ή το στέλνετε έτοιμο;
  Απ. Το Dent-O-Soft το στέλνουμε προεγκατεστημένο σε USB Flash disk. Δεν χρειάζεται να το περάσετε εσείς. Μόλις το λάβετε, το τοποθετείτε σε μία USB θύρα του υπολογιστή σας και τρέχει απευθείας. Δεν χρειάζεται εγκατάσταση και όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται στο Flash disk.

 • Ερ. Έχω σε χαρτί το ιατρικό και οδοντιατρικό ιστορικό αρκετών ασθενών καθώς επίσης και το ιστορικό περιοδοντολογικής εξέτασης ορισμένων άλλων. Επειδή θα μου πάρει πολύ χρόνο να τα καταχωρήσω όλα αυτά, υπάρχει κάποιος γρηγορότερος τρόπος;
  Απ. Ναι υπάρχει. Αν έχετε ένα σαρωτή (scanner) μπορείτε να καταχωρείτε μόνο το ονοματεπώνυμο του ασθενή και στη συνέχεια από την καρτέλα εικόνες να σαρώνετε όλες τις σελίδες του ιστορικού του, τις ακτινογραφίες του κλπ. Για ποιο γρήγορη σάρωση είναι καλό ο σαρωτής να μη χρειάζεται προθέρμανση της λάμπας πριν τη σάρωση. Επίσης, αν και σχεδόν όλοι οι σαρωτές έχουν TWAIN drivers, βεβαιωθείτε πριν τον αγοράσετε οτι όντος έχει.

 • Ερ. Μπορώ να τρέξω την εφαρμογή από το σκληρο δίσκο;
  Απ. Ναι, μπορείτε να τρέξετε την εφαρμογή από το σκληρό δίσκο. Θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα φάκελο στο σκληρό δίσκο π.χ. DentHD και εκεί μέσα να αντιγράψετε όλα τα περιεχόμενα του flash disk. Στη συνέχεια τρέχετε την εφαρμογή από το Start.exe που βρίσκεται στον φάκελο DentHD. Το flash disk πρέπει να είναι τοποθετημένο στον υπολογιστή, γιατί λειτουργεί ως κλειδί.

 • Ερ. Πώς μπορώ να δημιουργήσω μία συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας, προς το Start.exe, που βρίσκεται στο flash disk, ώστε να λειτουργεί ακόμη και αν άλλαξε γράμμα το flash disk;
  Απ. Θα πρέπει να αντιγράψετε τα αρχεία: Start.exe και Genlib.dll, από το flash disk στην επιφάνεια εργασίας. Κάνοντας διπλό κλικ στο Start.exe, ξεκινάει η εφαρμογή

 • Ερ. Σε ποιό αρχείο αποθηκεύονται τα στοιχεία των Ασθενών, των χρεώσεων κλπ;
  Απ. Αποθηκεύονται στο αρχείο Database.vdb3 ή Database.fdb, που βρίσκεται στο φάκελο Data

 • Ερ. Όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται στο flash disk ή και κάπου στον υπολογιστή μου ;
  Απ. Όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται μόνο στο flash disk, εφόσον η εφαρμογή τρέχει από εκεί.

 • Ερ. Κάνοντας κλικ στο Start.exe η εφαρμογή δεν ξεκινάει και λαμβάνω ένα μήνυμα λάθους. Τί πρέπει να κάνω;
  Απ. Δεν είναι εγκατεστημένο το .NET Framework 2.0 στον υπολογιστή σας. Εγκαταστήστε το τρέχοντας το αρχείο dotnetfx.exe που βρίσκεται στο φάκελο Tools του flash disk. Μετά το τέλος της εγκατάστασης τρέξτε το Start.exe

 • Ερ. Μπορώ να προσθέσω οδοντιατρικές εργασίες που δεν είναι καταχωρημένες στην εφαρμογή;
  Απ. Ναί μπορείτε. Θα πρέπει να πάτε στο μενού "Επιπρόσθετα" > "Οδοντιατρικές Εργασίες" > "Προσθήκη"

 • Ερ. Πού βρίσκεται ο χώρος συζητήσεων της εφαρμογής;
  Απ. Στο κάτω αριστερό μέρος της εφαρμογής υπάρχει η επιλογή "Συζητήσεις". Περνώντας τον δείκτη του ποντικιού πάνω από αυτή την επιλογή, εμφανίζεται ο χώρος την συζητήσεων, όπου μπορείτε να συνομιλήσετε με τους συνδεδεμένους χρήστες. Για να επιλέξετε το όνομα που θα εμφανίζεται στις συζητήσεις θα πρέπει να πάτε στο μενού "Εργαλεία" > "Ρυθμίσεις Συζητήσεων"

 • Ερ. Με την καταχώρηση μιας οδοντιατρικής εργασίας, μπορεί να γίνεται και ταυτόχρονη χρέωση του ασθενή με κάποιο ποσό;
  Απ. Ναί, Θα πρέπει να πάτε στο μενού "Επιπρόσθετα" > "Οδοντιατρικές Εργασίες". Επιλέξτε την οδοντιατρική εργασία και κάντε κλικ στην "Προβολή". Στις "Λεπτομέρειες" καταχωρήστε το Κόστος της εργασίας και τσεκάρετε την επιλογή "Αυτόματη χρέωση του ασθενή"

 • Ερ. To πεδίο "Σημειώσεις" στην καρτέλα ασθενή βγαίνει έξω από τα όρια του παραθύρου. Πώς μπορεί να διορθωθεί αυτό;;
  Απ. Αυτό μπορεί να συμβεί αν ενώ τρέχει η εφαρμογή αλλάξετε την ανάλυση της οθόνης. Για να διορθωθούν τα πεδία που δεν εμφανίζονται με σωστές διαστάσεις κλείστε την εφαρμογή, κάντε επανεκίνηση του υπολογιστή σας και ξανατρέξτε την εφαρμογή.

 • Ερ. Υπάρχει ετήσιο τέλος χρήσης της εφαρμογής για την έκδοση σε USB stick;
  Απ. Όχι, δεν υπάρχει ετήσιο τέλος χρήσης της εφαρμογής. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για όσο διάστημα επιθυμείτε χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

 • Ερ. Ποιοί είναι οι περιορισμοί της δοκιμαστικής έκδοσης της εφαρμογής;
  Απ. Η δοκιμαστική έκδοση είναι ίδια με την πλήρη έκδοση εκτός από δυό περιορισμούς. Μπορεί να τρέξει για 60 ημέρες και μόνο στον υπολογιστή που θα γίνει η εγκατάστασή της.

 • Ερ. Μπορώ να καταχωρήσω ακτινογραφίες από ενδοστοματική κάμερα;
  Απ. Ναι, μέσα απο την καρτέλα του ασθενή, πηγαίνοντας στο πλάνο θεραπείας και επιλέγοντας την κατηγορία "Ακτινογραφίες - Εικόνες". Η διαδικασία αυτή παρουσιάζεται στο Video καταχώρησης οδοντιατρικών εργασιών και λογαριασμών

 • Ερ. Ποιές είναι οι απαιτήσης συστήματος της εφαρμογής;
  Απ. Λειτουργικό: Windows 7, Vista, XP, 2003
  Επεξεργαστής: Τουλάχιστον Pentium 500 Mhz ή ανάλογος AMD
  Μνήμη: Τουλάχιστον 256 MB

 • Ερ. Το νόμισμα που εμφανίζεται στους λογαριασμούς είναι η Αγγλική λίρα. Πώς μπορώ να το αλλάξω σε ευρώ;
  Απ. Σχετικά με το νόμισμα, αυτό μπορεί να ρυθμιστεί από τον πίνακα έλεγχου.
  Αν έχετε Windows XP δείτε στην παράγραφο «Για να αλλάξετε την προβολή νομισματικής μονάδας» εδώ : http://support.microsoft.com/kb/307938

  Αν έχετε Windows Vista δείτε εδώ: http://windowshelp.microsoft.com/Windows/el-GR/Help/07f330c9-95eb-44f9-bbbe-9c4a6f6366f11032.mspx
  (Χρήση του Ευρώ ως την προεπιλεγμένη νομισματική σας μονάδα)

  Μετά την αλλαγή του νομίσματος θα πρέπει να κλείσετε και να ξανανοίξετε το Dent-O-Soft.

 • Ερ. Πώς μπορώ να καταχωρήσω γρήγορα ένα ραντεβού, χωρίς να ανοίξω νέα καρτέλα ασθενή;
  Απ. Από το παράθυρο των ραντεβού, επιλέγετε τη χρονική διάρκεια και κάνετε δεξί κλικ > «Προσθήκη Σημείωσης». Στο πεδίο «Σημειώσεις» συμπληρώνετε το ονοματεπώνυμο του ασθενή και στη συνέχεια κάνετε κλικ στην «Αποθήκευση».
  Ένας άλλος τρόπος είναι να επιλέξετε για ασθενή τον γενικό ασθενή που υπάρχει με όνομα «-= ΑΣΘΕΝΗΣ =-» και στο πεδίο «Σημειώσεις» να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμο του ασθενή, ώστε να υπολογίζονται τα ραντεβού και στα στατιστικά.

 • Ερ. Ο υπολογιστής μου δεν έχει θύρα USB στο μπροστά μέρος, αλλά μόνο στο πίσω. Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να μπορώ εύκολα να βάζω και να βγάζω το flash disk;
  Απ. Ναι, υπάρχουν δύο τρόποι. Ο ένας τρόπος είναι χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο προέκτασης USB 2.0 A-Αρσενικό σε A-Θηλυκό. Αυτό το καλώδιο το συνδέετε στην πίσω θύρα USB του υπολογιστή σας και στο μπροστά μέρος του καλωδίου συνδέετε το flash disk.
  Ο άλλος τρόπος είναι με τη χρήση ενός USB Hub με τροφοδοσία. Είναι σημαντικό να έχει τροφοδοσία, γιατί η τροφοδοσία που παρέχει μία θύρα USB συνήθως δεν επαρκεί για την τροφοδοσία πολλών συσκευών τις οποίες μπορείτε να συνδέσετε σε ένα USB Hub. Προτιμείστε επώνυμα USB Hubs, όπως της Linksys.

 • Ερ. Υπάρχει δυνατότητα εξόφλησης του Dent-O-Soft σε δόσεις;
  Απ. Ναί, υπάρχει δυνατότητα εξόφλησης σε δύο ισόποσες μηνιαίες δόσεις ή με τρίμηνη επιταγή, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.