60 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων - Οδοντιατρικό πρόγραμμα Dent-O-Soft




Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Εμφάνιση Καλαθιού
Το Καλάθι σας είναι άδειο.
Οκτ
02
2013
Το Dent-O-Soft σε iPhone, iPad, Android, Mac, Linux και PC! Εκτύπωση E-mail

dent-o-soft_cloud_computing_export.jpg

Από σήμερα ξεκινάμε μία νέα υπηρεσία που ονομάζεται Dent-O-Soft Cloud και που θα δίνει τη δυνατότητα χρήσης του Dent-O-Soft σε iPhone, iPad, Linux, Mac, Windows και οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο ή tablet τρέχει Android.

Έτσι θα είναι πλέον δυνατό να τρέχετε το Dent-O-Soft όταν θα είστε στο ιατρείο σας και στη συνέχεια, όταν θα φεύγετε, θα μπορείτε να έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία των ασθενών, ραντεβού κλπ, από το τηλέφωνό σας ή το tablet σας χωρίς να χρειάζεται συγχρονισμός.

Επιπρόσθετα, υποστηρίζεται ταυτόχρονη χρήση του λογισμικού από δύο ή περισσότερους χρήστες, είτε αυτοί βρίσκονται στο χώρο του ιατρείου, είτε σε διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές. Έτσι, θα μπορεί για παράδειγμα η γραμματέας σας να καταχωρεί ραντεβού ενώ βρίσκεται στο ιατρείο και εσείς, ενώ είστε σε κάποια άλλη περιοχή, να βλέπετε αυτές τις καταχωρήσεις. Αυτό είναι πλέον δυνατό γιατί τα δεδομένα δεν θα βρίσκονται στον υπολογιστή σας, αλλά σε ένα απομακρυσμένο ασφαλή server, στον οποίο θα μπορείτε να έχετε ταυτόχρονη πρόσβαση στην κοινή βάση δεδομένων των ασθενών σας.

Αυτή η νέα υπηρεσία θα βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο για ένα μήνα και θα την διαθέτουμε δωρεάν, σε όποιον και όποια οδοντίατρο θέλει να δει πώς λειτουργεί, αρκεί να συμπληρώσει την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που υπάρχει εδώ, χωρίς καμία άλλη υποχρέωση 

 
< Προηγ.   Επόμ. >