Lost your Password?
No account yet? Register
Show Cart
Your Cart is currently empty.
Oct
02
2013
Το Dent-O-Soft σε iPhone, iPad, Android, Mac, Linux και PC! Print E-mail

dent-o-soft_cloud_computing_export.jpg

This page is only available in Greek language. Click here to automatically translate this page using Google Translate

Από σήμερα ξεκινάμε μία νέα υπηρεσία που ονομάζεται Dent-O-Soft Cloud και που θα δίνει τη δυνατότητα χρήσης του Dent-O-Soft σε iPhone, iPad, Linux, Mac, Windows και οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο ή tablet τρέχει Android.

Έτσι θα είναι πλέον δυνατό να τρέχετε το Dent-O-Soft όταν θα είστε στο ιατρείο σας και στη συνέχεια, όταν θα φεύγετε, θα μπορείτε να έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία των ασθενών, ραντεβού κλπ, από το τηλέφωνό σας ή το tablet σας χωρίς να χρειάζεται συγχρονισμός.

Επιπρόσθετα, υποστηρίζεται ταυτόχρονη χρήση του λογισμικού από δύο ή περισσότερους χρήστες, είτε αυτοί βρίσκονται στο χώρο του ιατρείου, είτε σε διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές. Έτσι, θα μπορεί για παράδειγμα η γραμματέας σας να καταχωρεί ραντεβού ενώ βρίσκεται στο ιατρείο και εσείς, ενώ είστε σε κάποια άλλη περιοχή, να βλέπετε αυτές τις καταχωρήσεις.

Αυτή η νέα υπηρεσία θα βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο για ένα μήνα και θα την διαθέτουμε δωρεάν, σε όποιον και όποια θέλει να δει πώς λειτουργεί, αρκεί να συμπληρώσει την φόρμα δήλωσης ενδιαφέροντος που υπάρχει εδώ, χωρίς καμία άλλη υποχρέωση 

 

 
< Prev   Next >