Δοκιμαστική Έκδοση Αγορά

Οδοντιατρικό Λογισμικό Τώρα!

Η νέα έκδοση του Dent-O-Soft είναι έτοιμη, με πολλές και ενδιαφέρουσες δυνατότητες, όπως η εκτέλεση της εφαρμογής απο flash disk, το πλάνο θεραπείας, η διαχείριση των ραντεβού, η συνομιλία μεταξύ των οδοντιάτρων που χρησιμοποιούν την εφαρμογή και πολλές άλλες τις οποίες μπορείτε να δείτε κατεβάζοντας την πλήρη δοκιμαστική έκδοση της εφαρμογής για 60 ημέρες!

60 Ημέρες Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων Εκτύπωση E-mail

Είμαστε τόσο σίγουροι για το λογισμικό μας Dent-O-Soft, που το ενισχύουμε με μία εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών, χωρίς να σας ρωτήσουμε το λόγο.

Αν μέσα στις 60 ημέρες της αγοράς του δεν είστε ικανοποιημένοι με τις δυνατότητες του Dent-O-Soft, μπορείτε να ζητήσετε την επιστροφή των χρημάτων σας γράφοντάς μας στο Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε .

Αν θέλετε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με αυτή την εγγύηση ή με τις δυνατότητες του Dent-O-Soft, γράψτε μας στο Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε .

Με τις καλύτερες ευχές μας,
Η ομάδα της B-TECH Software