Δοκιμαστική Έκδοση Αγορά

Οδοντιατρικό Λογισμικό Τώρα!

Η νέα έκδοση του Dent-O-Soft είναι έτοιμη, με πολλές και ενδιαφέρουσες δυνατότητες, όπως η εκτέλεση της εφαρμογής απο flash disk, το πλάνο θεραπείας, η διαχείριση των ραντεβού, η συνομιλία μεταξύ των οδοντιάτρων που χρησιμοποιούν την εφαρμογή και πολλές άλλες τις οποίες μπορείτε να δείτε κατεβάζοντας την πλήρη δοκιμαστική έκδοση της εφαρμογής για 60 ημέρες!

Μάρ
10
2021
Ηλεκτρονική τιμολόγηση στο Dent-O-Soft - myDATA

Στη νέα έκδοση του οδοντιατρικού λογισμικού Dent-O-Soft v21.2 έχουμε προσθέσει τη λειτουργία ηλεκτρονικής τιμολόγησης ώστε να μπορείτε πολύ εύκολα να εκδίδετε και να διαβιβάζετε τις αποδείξεις σας στην πλατφόρμα myDATA, σύμφωνα με όλες τις προδιαγραφές και τη νέα νομοθεσία.

Ένα βίντεο όπου παρουσιάζουμε αναλυτικά όλες αυτές τις λειτουργίες μπορείτε να δείτε εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=impuGH-2MAs


Σε αυτή την έκδοση μπορούν να αναβαθμιστούν όλοι οι χρήστες του Dent-O-Soft v20.12.0 που έχουν ενεργή συνδρομή, εκτός από αυτούς που χρησιμοποιούν τη δοκιμαστική έκδοση του Dent-O-Soft.

Για να κάνετε την αναβάθμιση θα πρέπει να τρέξετε το Dent-O-Soft και να πάτε στο Κεντρικό μενού > Εργαλεία > Έλεγχος Νέων Εκδόσεων > Κλικ στο κουμπί "Ενημέρωση".

 
Dent-O-Soft - Έξυπνο, Απλό, Καινοτόμο

Ψάχνετε οδοντιατρικό λογισμικό για το οδοντιατρείο σας; Βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Το Dent-O-Soft έχει σχεδιαστεί για την πλήρη οργάνωση του οδοντιατρείου σας.

  • Πλήρη διαχείριση αρχείου ασθενών, λογαριασμοί, γραφικό πλάνο θεραπείας, περιοδοντόγραμμα, αυτόματες ειδοποιήσεις, ραντεβού, εορτολόγιο, αναφορές, επικοινωνία (chat), φάρμακα, συνταγές, στατιστικά είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά του Dent-O-Soft
  • Η εφαρμογή εκτελείται από flash disk, χωρίς να απαιτεί εγκατάσταση. Έτσι μπορείτε να έχετε τα αρχεία πάντα μαζί σας, να τρέχετε την εφαρμογή από όποιο PC επιθυμείτε και να μη δεσμεύεστε από όρους χρήσης που περιορίζουν την εκτέλεση της εφαρμογής σε ένα μονο υπολογιστή
  • Δυνατότητα συγχρονισμού των ραντεβού με το ημερολόγιο του Outlook, για να μπορείτε να μεταφέρετε τα ραντεβού σας στο κινητό σας τηλέφωνο και από εκεί πάλι πίσω στο ημερολόγιο του Dent-O-Soft όταν χρειαστεί
  • Προστασία ιατρικού απορρήτου. Λειτουργία της εφαρμογής με δύο ρόλους "Ιατρού" ή "Γραμματείας" με ανάλογη πρόσβαση στα δεδομένα, και χρήση κωδικού εισόδου
  • Δοκιμαστική έκδοση. Το οδοντιατρικό πρόγραμμα Dent-O-Soft (ντέντοσοφτ) προσφέρει όλα τα χαρακτηριστικά που παρουσιάζουμε γι' αυτό και δεν διστάζουμε να διαθέτουμε την εφαρμογή για μία εκτεταμένη δοκιμαστική περίοδο 60 ημερών. Δοκιμάστε το τώρα!

Dent-O-Soft