60 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων - Οδοντιατρικό πρόγραμμα Dent-O-Soft




Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Εμφάνιση Καλαθιού
Το Καλάθι σας είναι άδειο.
Οκτ
24
2010
Ασύρματος συγχρονισμός του ημερολογίου του Dent-O-Soft με I-Pod touch, I-Pad και I-phone Εκτύπωση E-mail
Από τον οδοντίατρο Αλαμπάση Κωνσταντίνο

iphone-export.png

Απαραίτητη προυπόθεση η ύπαρξη εγκατεστημένου στον υπολογιστή που τρέχετε το Dent-O-Soft του προγράμματος Microsoft Office , λογαριασμού e-mail στη Google (g-mail) και η ασύρματη συνδεση (3G η Wi-Fi) της κινητής σας συσκευής στο internet.

Κατεβάζετε και εγκαθιστάτε στον υπολογιστή σας το πρόγραμμα Google Calendar Sync (είναι δωρεάν).
Στις ρυθμίσεις του προγράμματος επιλέγετε αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ Outlook και Google Calendar .

 

 

 

 

 

Από το App Store αγοράζετε (5,49 Euro) και εγκαθιστάτε στην κινητή συσκευή σας την εφαρμογή CalenGoo και εισάγετε σ΄ αυτή τα στοιχεία του e-mail της Google (password και pin) που ήδη έχετε.
calengoo-export.png

 

calengoo-calendar-synchronization-export.png

 

Κάθε φορά που κάνετε συγχρονισμό του Dent-O-Soft με το Outlook, τα ραντεβού σας συγχρονίζονται με το CalenGoo της κινητής σας συσκευής και κάθε φορά που εισάγετε ένα ραντεβού στο CalenGoo της κινητής σας συσκευής, αυτό εισάγεται στο ημερολόγιο του Dent-O-Soft αμέσως μόλις κάνετε συγχρονισμό του τελευταίου με το Outlook.

Έτσι, όχι μόνο έχετε τα ραντεβού σας οπουδηποτε εκτός ιατρείου, αλλά και επιδράτε σ αυτά τροποποιώντας τα μέσω της κινητής σας συσκευής.

 

Σχόλια  

 
+1 # alexandros 29-10-2010 13:53
Γιατι δε φτιαχνετε το συγχρονισμο να γινεται με το google calendar κατευθειαν?
το outlook ειναι εταιροχρονισμεν ο και απαιτει τη συνεχη επεμβαση του χρηστη για το συγχρονισμο,ενω αν γινεται αυτοματα(εστω μεσω excange server) θα εχουν ολοι τα ραντεβου στα κινητα τους χωριs καμια παρεμβαση,ειτε το κινητο ειναι της google(android) ειτε nokia(symbian)ε ιτε microsoft(windo ws)ειτε palm.
 
 
0 # Γιάννης Μπουρκέλης 29-10-2010 17:58
Παραθέτοντας alexandros:
Γιατι δε φτιαχνετε το συγχρονισμο να γινεται με το google calendar κατευθειαν?
το outlook ειναι εταιροχρονισμεν ο και απαιτει τη συνεχη επεμβαση του χρηστη για το συγχρονισμο,ενω αν γινεται αυτοματα(εστω μεσω excange server) θα εχουν ολοι τα ραντεβου στα κινητα τους χωριs καμια παρεμβαση,ειτε το κινητο ειναι της google(android) ειτε nokia(symbian)ε ιτε microsoft(windo ws)ειτε palm.

Τον συγχρονισμό με το Google Calendar απευθείας, πιθανότατα θα τον υλοποιήσουμε στο μέλλον, αλλά τώρα δίνουμε έμφαση στην υλοποίηση άλλων δυνατοτήτων του λογισμικού, καθώς ο συγχρονισμός με to Outlook παίζει εξαιρετικά και καλύπτει τις ανάγκες συγχρονισμού των χρηστών.

Έχουμε υλοποιήσει πρώτα τον συγχρονισμό με το Outlook καθώς θεωρείται ως standrard στο συγχρονισμό και προϋπήρχε του Google Calendar.

Σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές κινητών συσκευών, PDAs και εφαρμογών, μπορούν να συγχρονίσουν το ημερολόγιό τους με το Outlook και δεν απαιτείται σύνδεση με το διαδίκτυο για το συγχρονισμό. Βέβαια το Outlook κοστίζει χρήματα και δεν είναι μία δωρεάν υπηρεσία όπως του Google sync, αλλά αξίζει τα λεφτά του.

Ο συγχρονισμός με το Outlook δεν απαιτεί τη συνεχή επέμβαση του χρήστη. Δεν είναι απαραίτητο να τρέχει το Outlook για να γίνει ο συγχρονισμός. Απλά ο χρήστης κάνει κλικ στο κουμπί του συγχρονισμού στο Dent-O-Soft και όλα γίνονται αυτόματα.
 
 
0 # Alampasis 18-11-2010 13:44
Συμφωνώ με τον Αλέξανδρο,χρειά ζεται επιλογή συγχρονισμού με google cal. σε επομενη αναβαθμιση.
 
 
0 # Σπύρος Φώτος 08-07-2013 11:24
Δυστυχώς ούτε πια αυτό γίνεται αφού η Google σταμάτησε να υποστηρίζει το sync και ουσιαστικά πλέον δεν υπάρχει. Ίσως σε μια μελλοντική αναβάθμιση του προγράμματος ο απευθείας συγχρονισμός με το Google Calendar να πρέπει να υλοποιηθεί...
 
 
0 # Γιάννης Μπουρκέλης 08-07-2013 15:11
Δυστυχώς αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί όταν μία υπηρεσία βρίσκεται στο "cloud" (έξω από τον έλεγχο του χρήστη), και ο πάροχος (google) αποφασίσει μονομερώς να την κλεισει. Η δήλωση της google σχετικά υπάρχει εδώ:
support.google.com/a/bin/answer.py?hl=en&answer=2716936

Από ότι φαίνεται επηρρεάζονται μόνο οι free χρήστες και για να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία της google θα πρέπει να δημιουργήσουν επί πληρωμή bussines account από εδώ: google.com/.../pricing.html

Ό συγχρονισμός που έχουμε υλοποιήσει με το Outlook δεν επηρρεάζεται και λειτουργεί κανονικά.
 
 
0 # Γιάννης Μπουρκέλης 06-03-2014 19:57
Ο αυτόματος συγχρονισμός με το Google Calendar υλοποιήθηκε.

Δείτε σχετικά εδώ: www.dentist.gr/.../
 
 
0 # tinder site 23-01-2021 04:15
tinder login, tinder website
 
 
0 # Perry Oneal 10-08-2022 06:45
to write about empowering mom stuff whilst seems to be a big kid who spends his time playing with and reviewing kids toys. foundation repair near me
 
 
0 # Perry Oneal 10-08-2022 06:48
by doing the research for them. It can be a pain trawling through Google and to find the best products, get geeky finding out which products are the best for the whole family. stamped concrete near me
 
< Προηγ.   Επόμ. >