Λήψη Δοκιμαστικής Έκδοσης και Οδηγίες Εγκατάστασης Εκτύπωση E-mail


Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για το Dent-O-Soft.

Η δωρεάν δοκιμαστική έκδοση του Dent-O-Soft περιλαμβάνει όλες τις λειτουργίες του λογισμικού με μόνο περιορισμό οτι θα λειτουργεί για 60 ημέρες από την εγκατάστασή της εφαρμογής, και μόνο στον υπολογιστή που θα γίνει η εγκατάσταση.

Αλλαγή στο υλικό του υπολογιστή ή στην ημερομηνία του συστήματος αρκετές ημέρες μπροστά ή πίσω, μπορεί να προκαλέσει την πρόωρη διακοπή της δοκιμαστικής έκδοσης.

Ακόμη και μετά τη λήξη της δοκιμαστικής έκδοσης τα δεδομένα που έχετε αποθηκεύσει (ασθενείς, ραντεβού, χρεώσεις κλπ.) υπάρχουν, και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε αν προμηθευτείτε το Dent-O-Soft. Με την αγορά της εφαρμογής αποκτάτε και την επιπλέον δυνατότητα να εκτελείτε την εφαρμογή από flash disk, και σε άλλα υπολογιστικά συστήματα.

Οι επιχειρήσεις ανάπτυξης λογισμικού όπως και εμείς μπορούμε να ισχυριστούμε οτιδήποτε, αλλά η στιγμή που εγκαθιστάτε ένα λογισμικό είναι η στιγμή που ανακαλύπτετε εάν αυτό που λέμε είναι η αλήθεια ή όχι. Ελπίζουμε να έχετε την ευκαιρία να συγκρίνετε το οδοντιατρικό λογισμικό Dent-O-Soft με άλλα λογισμικά και είμαστε βέβαιοι ότι θα καταλήξετε στο ίδιο συμπέρασμα όπως και όλοι οι πελάτες μας - Το Dent-O-Soft είναι κορυφαίο οδοντιατρικό λογισμικό.

Κατεβάστε, Συγκρίνετε, Αποφασίστε!

Οδηγίες Εγκατάστασης και Ενεργοποίησης
 • Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, δημιουργήστε ένα λογαριασμό χρήστη.
  Το email και ο κωδικός που θα σας στείλουμε, θα τα χρησιμοποιήσετε για την ενεργοποίηση του Dent-O-Soft.
  Σε περίπτωση που δεν λάβετε το email με τον κωδικό πρόσβασης, ελέγξτε το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σας, γιατί κάποιες φορές το μήνυμα τοποθετείται εκεί.
 • Κάντε κλικ στη «Λήψη!» για να κατεβάσετε το λογισμικό στον υπολογιστή σας
  Λήψη
 • Εγκαταστήστε το λογισμικό στον υπολογιστή σας και ενεργοποιήστε το καταχωρώντας το Email και τον Κωδικό Πρόσβασης που λάβατε.
 • Δείτε τα videos στα οποία παρουσιάζονται οι δυνατότητες της εφαρμογής.
  Αυτά τα videos θα σας βοηθήσουν πολύ στην κατανόηση των λειτουργιών της εφαρμογής.
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα κατά τη διαδικασία εγκατάστασης ή ενεργοποίησης επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας υποστήριξης.