Lost your Password?
No account yet? Register
Show Cart
Your Cart is currently empty.
Mar
10
2021
Ηλεκτρονική τιμολόγηση στο Dent-O-Soft - myDATA Print E-mail

Στη νέα έκδοση του οδοντιατρικού λογισμικού Dent-O-Soft v21.2 έχουμε προσθέσει τη λειτουργία ηλεκτρονικής τιμολόγησης ώστε να μπορείτε πολύ εύκολα να εκδίδετε και να διαβιβάζετε τις αποδείξεις σας στην πλατφόρμα myDATA, σύμφωνα με όλες τις προδιαγραφές και τη νέα νομοθεσία.

Ένα βίντεο όπου παρουσιάζουμε αναλυτικά όλες αυτές τις λειτουργίες μπορείτε να δείτε εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=impuGH-2MAs


Σε αυτή την έκδοση μπορούν να αναβαθμιστούν όλοι οι χρήστες του Dent-O-Soft v20.12.0 που έχουν ενεργή συνδρομή, εκτός από αυτούς που χρησιμοποιούν τη δοκιμαστική έκδοση του Dent-O-Soft.

Για να κάνετε την αναβάθμιση θα πρέπει να τρέξετε το Dent-O-Soft και να πάτε στο Κεντρικό μενού > Εργαλεία > Έλεγχος Νέων Εκδόσεων > Κλικ στο κουμπί "Ενημέρωση".

 
Aug
03
2014
Συνέντευξη στο περιοδικό Οδοντιατρικό Βήμα σχετικά με την ψηφιακή διαχείριση του οδοντιατρείου Print E-mail

This page is only available in Greek language. Click here to automatically translate this page using Google Translate

Με αφορμή τη συμμετοχή ως ομιλητής στο 33ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό συνέδριο με θέμα: Εξελίξεις και τάσεις στα συστήματα διαχείρισης του Οδοντιατρείου, ο Γιάννης Μπουρκέλης παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό οδοντιατρικό βήμα.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη στο pdf από εδώ, στη σελίδα 12 ή στο κείμενο που ακολουθεί.

 

Περιοδικό Οδοντιατρικό Βήμα, τεύχος 96

Ψηφιακή Διαχείριση Οδοντιατρείου
Τα οφέλη της εφαρμογής των νέων τεχνολογιών στην οργάνωση του οδοντιατρείου

Ο χώρος της υγείας είναι ένας χώρος με τεράστια δυναμική που κατευθύνεται από την πρόοδο της ιατρικής επιστήμης και τις τεχνολογικές εξελίξεις. Η εφαρμογή των νέων τεχνολογιών στο οδοντιατρείο μπορεί να αυτοματοποιήσει πληθώρα διαδικασιών, συμβάλλοντας καθοριστικά στην καλύτερη οργάνωση και διαχείρισή του.
Η δημιουργία ηλεκτρονικών αρχείων για κάθε ασθενή, αποτελεί το πρώτο βήμα για τη συστηματοποίηση της γνώσης που προκύπτει από την ιατρική πληροφορία.
Στο άρθρο που ακολουθεί ο αναλυτής -προγραμματιστής Η/Υ κος Ιωάννης Μπουρκέλης, μοιράζεται με τους αναγνώστες του «Οδοντιατρικού Βήματος», τα πλεονεκτήματα της ηλεκτρονικής διαχείρισης του οδοντιατρείου και μας εξηγεί ποια τεχνικά χαρακτηριστικά έχουν βαρύνουσα σημασία κατά τη διαδικασία της απόφασης αγοράς ενός λογισμικού. Από την πλευρά του, ο κος Ελευθέριος Παπαλέξης, χειρουργός οδοντίατρος, με ΜΔΕ στην Ιατρική Πληροφορική και στην Κοινωνική Οδοντιατρική και Συνεργάτης της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών, επιχειρεί να διαλύσει όλα τα «σύννεφα άγνοιας» που υπάρχουν σχετικά με την λειτουργία του ηλεκτρονικού νεφελώματος του Διαδικτύου (cloud computing).

Συνέντευξη στην Ηλιάνα Γιαννούλη δημοσιογράφο

 
Mar
03
2014
Νέα έκδοση του Dent-O-Soft v14.2 με δυνατότητα αυτόματου συγχρονισμού με το Google Calendar! Print E-mail

This page is only available in Greek language. Click here to automatically translate this page using Google Translate


sync-calendar.pngΣήμερα είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί υλοποιήσαμε μία νέα λειτουργία που πολλοί μας είχατε ζητήσει: τον συγχρονισμό των ραντεβού με το Google Calendar και κατ’ επέκταση με ένα πλήθος κινητών συσκευών και tablet.

Mε λίγα λόγια αυτό σημαίνει οτι όλα τα ραντεβού που καταχωρείτε στο ημερολόγιο του Dent-O-Soft θα μεταφέρονται αυτόματα στο ημερολόγιο του κινητού σας τηλεφώνου και όλα τα ραντεβού που καταχωρείτε στο κινητό σας τηλέφωνο θα μεταφέρονται αυτόματα στο ημερολόγιο του Dent-O-Soft.

Οι συσκευές που υποστηρίζουν το συγχρονισμό με το Google Calendar είναι η συντριπτική πλειοψηφία των κινητών τηλεφώνων και tablet με λειτουργικό Android, καθώς επίσης και όλες οι φορητές συσκευές της Apple: iPhone, iPad, iPod.
Οι ρυθμίσεις του συγχρονισμού είναι πολύ εύκολες, αλλά πριν τις εφαρμόσετε διαβάστε ολόκληρο το κείμενο καθώς περιέχει ότι χρειάζεται για να γίνεται ο συγχρονισμός γρήγορα και με ακρίβεια.

 

1. Αρχικές ρυθμίσεις

 
Nov
22
2013
Η B-TECH στο 33ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο Print E-mail

eoo-logo.pngΑγαπητοί φίλοι και φίλες,

από σήμερα Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013 μέχρι την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013, θα βρισκόμαστε στον εκθεσιακό χώρο του συνεδρίου, στο περίπτερο Νο.62.

Φέτος, είναι ιδιαίτερη η χαρά μας που θα συμμετέχουμε στην έκθεση, καθώς το κεντρικό θέμα του συνεδρίου είναι «Η πληροφορική στην οδοντιατρική του σήμερα», ένα θέμα άμεσα συνυφασμένο με το αντικείμενό μας.  Γι αυτό και εμείς θα προσφέρουμε όλα τα προϊόντα μας για αυτό το τριήμερο με έκπτωση -20%.

Στο περίπτερό μας θα μπορείτε να δείτε την νεότερη έκδοση του οδοντιατρικού λογισμικού Dent-O-Soft, την νέα υπηρεσία Dent-O-Soft Cloud καθώς επίσης και το Dentist Mentor, ένα πρωτοποριακό οδοντιατρικό λογισμικό που τρέχει σε iPhone και iPad.

Εάν λοιπόν θα βρίσκεστε στο συνέδριο, περάστε και από το περίπτερό μας να δείτε ότι νεότερο έχουμε φτιάξει και να γνωριστούμε από κοντά.

Ώρες λειτουργίας περιπτέρου:
22 Νοεμβρίου 2013    09:00 – 20:00
23 Νοεμβρίου 2013    09:00 – 19:00
24 Νοεμβρίου 2013    09:00 – 12:30

Θέση περιπτέρου Νο.62:
periptero-btech.export.jpg

 
Oct
02
2013
Το Dent-O-Soft σε iPhone, iPad, Android, Mac, Linux και PC! Print E-mail

dent-o-soft_cloud_computing_export.jpg

This page is only available in Greek language. Click here to automatically translate this page using Google Translate

Από σήμερα ξεκινάμε μία νέα υπηρεσία που ονομάζεται Dent-O-Soft Cloud και που θα δίνει τη δυνατότητα χρήσης του Dent-O-Soft σε iPhone, iPad, Linux, Mac, Windows και οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο ή tablet τρέχει Android.

Έτσι θα είναι πλέον δυνατό να τρέχετε το Dent-O-Soft όταν θα είστε στο ιατρείο σας και στη συνέχεια, όταν θα φεύγετε, θα μπορείτε να έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία των ασθενών, ραντεβού κλπ, από το τηλέφωνό σας ή το tablet σας χωρίς να χρειάζεται συγχρονισμός.

Επιπρόσθετα, υποστηρίζεται ταυτόχρονη χρήση του λογισμικού από δύο ή περισσότερους χρήστες, είτε αυτοί βρίσκονται στο χώρο του ιατρείου, είτε σε διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές. Έτσι, θα μπορεί για παράδειγμα η γραμματέας σας να καταχωρεί ραντεβού ενώ βρίσκεται στο ιατρείο και εσείς, ενώ είστε σε κάποια άλλη περιοχή, να βλέπετε αυτές τις καταχωρήσεις.

Αυτή η νέα υπηρεσία θα βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο για ένα μήνα και θα την διαθέτουμε δωρεάν, σε όποιον και όποια θέλει να δει πώς λειτουργεί, αρκεί να συμπληρώσει την φόρμα δήλωσης ενδιαφέροντος που υπάρχει εδώ, χωρίς καμία άλλη υποχρέωση 

 

 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Results 1 - 9 of 12